blog

Togo by Ligne Roset​

Sok megkeresést kapunk a ház elemeivel kapcsolatban, ezért úgy döntöttünk, bemutatunk párat inspirációnak a blog bejegyzáseiben is, hátha pont nálunk találjátok meg, amit kerestek.

A legtöbb megkeresés a fotelekről szól. Ezek a fotelek a francia Ligne Roset designbútorai, a Togo nevet kapták. Gondolnátok, hogy 1973as tervezésű? És azóta is töretlen a sikere, piacvezető a luxus pihenőbútorok között. Láthatjátok a fotókon, hihetetlenül jól variálhatóak.
Amikor bementünk az üzletbe először érdeklődni, nagyon sok mintasálat tettek elénk, a mintástól az egyszínűig, az alcantarától a bőrig, mi végül egy másik márka bársony anyagát választottuk, mivel szerettünk volna egységet a ház többi bútoraival. Nagyon korrekt volt a cég, nyitottak voltak az egyedi legyártásra. Kértek mintát az általunk választott anyagból, csak így mondtak rá igent. Mi kiküldtük az anyagot, ők pedig legyártották nekünk, ahogy mi szerettük volna. Bátran ajánljuk őket! Nézzétek meg az oldalukat, sok szépség közül lehet választani!

https://www.ligne-roset.com/us/modele/living/sofas/togo-/2510