Aislamiento | luxus faház

Házirend

Köszönjük, hogy minket választottatok! Célunk, hogy elégedetten, lelkileg feltöltődve, élményekkel gazdagon távozzatok tőlünk. Mi ezért mindent megteszünk, csak egy pici odafigyelést kérünk cserébe.

1. Érkezéskor kérünk, hogy legyetek kedvesek átadni adatfelvétel miatt a személyes dokumentumaitokat (útlevél vagy személyi igazolvány, lakcímkártya) a Vendégnyilvántartó könyv kitöltéséhez! A helyszínen fizetendő az idegenforgalmi adó, mely 350 Ft/nap/fő, amit csak készpénzben van lehetőség kifizetni.

2. A szálláshely az érkezés napján 15:00-18:00 között vehető át, előre egyeztetett időpontban, az elutazás napján délelőtt 11 óráig áll a rendelkezésre. Egyéb lehetőségek előzetes egyeztetés alapján, felár ellenében rugalmasan intézhetőek, amennyiben nem ütközik másik vendég érkezésével, távozásával. Abban az esetben, ha úgy döntötök, az itt- tartózkodást előbb szakítjátok meg, nem áll módunkban pénzt visszafizetni.

3. A szálláshely végleges elhagyásakor a kulcsot, ill. a 4 darab távirányítót ( 1 klíma, 2 TV, 1 erősítő ) legyetek kedvesek visszaadni.

4. A ház elhagyásakor az ajtókat, ablakokat kérjük bezárni, a klímát legyetek kedvesek kikapcsolni! Kíméljük környezetünket!

5. A szálláshelyet csak az előre egyeztetett létszámban vehetitek igénybe. A vendégház maximum 2 személyes felnőttszállás.

6. Háziállatot tilos a házba bevinni!

7. Az átadott kulcsok esetleges elvesztését haladéktalanul jelezzétek, a zárcsere árát kötelesek vagytok megtéríteni.

8. Kérünk, hogy a házban lévő növényeket ne locsoljátok! Extrém meleg esetén esetleg megkérünk erre.

9. A fa dézsa kád nem rendelkezik túlfolyóval, így használata odafigyelést igényel: amikor megengeditek a vizet, kérünk Benneteket, hogy figyeljetek a vízszintre!

10. A kandalló csak és kizárólag bioetanollal működtethető! A kandallóban fával tüzet rakni szigorúan tilos! A kandalló aljában lévő fák csak esztétikai célt szolgálnak. A tartály 2 literes, ennél több bioetanolt beleönteni nem szabad. Égő tűzbe vagy forró tartályba bioetanolt önteni életveszélyes, ezért tilos!

11. Nem vállalunk felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért.

12. A nem rendeltetésszerű használattal okozott kárért a vendégeink anyagi felelősséggel tartoznak, a kárt közvetlenül meg kell téríteni.

13. A házirend megsértése kitiltást, tárgyak eltulajdonítása, rongálása egyéb intézkedést vonhat maga után.

14. Amennyiben a tartózkodás alatt a házzal kapcsolatban bármilyen probléma felmerül, kérünk, haladéktalanul értesítsetek bennünket! Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

15. A ház berendezéseit a házból kivinni tilos! Kérünk Benneteket, hogy a foteleket ne vigyétek le a szőnyegről, a bútorokat ne mozgassátok! Érkezéskor és induláskor a házat közösen megtekintjük. Károkozás esetén a károkat a vendégeinkkel a helyszínen rendezzük.

16. A szálláshelyen hagyott értékekért nem vállalunk felelősséget.

17. A szállásdíj tartalmazza a közüzemi díjakat és egyéb rezsi költségeket, az ágyneműt huzattal, törölközőket, bioetanolt, alapvető élelmiszereket, korlátlan tea és kávé fogyasztást, parajdi sót a dézsához, valamint a végső takarítást.

18. Kérjük, ügyeljetek a rendre és a tisztaságra, elutazás előtt ne hagyjatok mosatlan edényt, ill. szemetet!

19. A teraszt, a hálót, a hintákat saját felelősségre használhatjátok. A terasz alacsonyabb korlátai nem padok, arra ráülni tilos! A korlátoknak nekidőlni, azon csimpaszkodni, kemény fizikai hatásnak kitenni tilos.

20. Tűz esetén a fürdőszoba falán lévő lépcsős szekrényben találtok poroltó készüléket: azonnal kezdjétek meg az oltást és hívjátok a tűzoltókat a 105-ös számon, majd azt követően bennünket!

21. A házban dohányozni szigorúan tilos! (Elektromos cigarettára és IQOS-ra is vonatkozik!) A dohányzás a kertben, teraszon, a sok fa miatt különös odafigyeléssel történhet! Csikket eldobni tilos!

22. A kert ápolása számunkra fontos. A szép gyep erős növekedési időszakban akár heti két nyírást is igényelhet, a melegben fontos a locsolás. Ezeket a munkálatokat csak a Veletek leegyeztetett időszakban, a pihenéseteket nem zavarva tesszük meg.

23. A háztartási szemét gyűjtése a konyhában található szemetesben történik. Amennyiben az megtelik, a kapu mellett lévő kukatárolóban a jobb oldali kukába helyezzétek el a zsákokat! Újabb szemeteszsák a mosogató alatt található.

24. Kérünk, hogy az erősítő használatakor ne hagyjátok rajta a porvédő burkolatot, ha kikapcsoltátok, tegyétek vissza rá!

25. A ház jól felszerelt konyhával rendelkezik. Kérjük a tisztaságra ügyelni! Étkezésre a foteleket, hálót legyetek kedvesek nem használni! A sütőbe a mikrohullámú funkció használatakor fémet tartalmazó edényt ne tegyetek be!

26. Parkolni a zárt udvaron lehet, ill. a kapu előtti aszfalt hídon, nem akadályozva a forgalmat.

27. Small Champagne Bar mint minibár működik. A bárban elhelyezett termékek fogyasztása díj ellenében történik. Az aktuális árlista a bárban található. A bárból való fogyasztás ellenértékét a vendég a kijelentkezéskor köteles kifizetni.

Ha bármi kérdésetek, kérésetek, problémátok van az itt-tartózkodásotok alatt, forduljatok hozzánk bizalommal a +36 30 737 44 08 számon!

Köszönjük az együttműködéseteket, kellemes pihenést kívánunk!

Arany Médea

Polgár Szabolcs