Aislamiento | luxus faház

Információk a faházról

az ELSZIGETELŐDÉS ÖNMAGUNK MEGISMERÉSÉNEK egyik MÓDJA

Kérjük olvassátok el az alábbi információkat foglalás előtt!

Az Aislamiento egész évben fogadja vendégeit.
A faház maximum 2 személy fogadására alkalmas.
A vendégház minimum 2 éjszakától maximum 7 éjszakáig foglalható.
Házikedvencek fogadására sajnos nincs lehetőségünk.
A dohányzás a ház egész területén tilos.

Köszönjük megértéseteket!

Paraméterek & Felszereltség

Az Aislamiento egy minden igényt kielégítő luxus faház, távol a város zajától, de mégis egy karnyújtásnyira tőle. Ideális apartman slow life és hygge szemléletű utazók számára.

alapterület

85
+
100

férőhelyek száma

max.
2 felnőtt

foglalási idő

min. 2
max. 7
éjszaka

panoráma

természetre
néző örök-panoráma

A faházat igyekeztünk a lehető legkomfortosabban felszerelni, szem előtt tartva a minőséget is, hogy az itt tartózkodás valóban a kikapcsolódásról szóljon. Az alábbi felsorolásban csak a legfontosabb berendzési tárgyakat soroltuk fel, ha úgy érzed valamire szükséged lenne még, kérdezz rá bátran.

Szolgáltatások & Árak

A foglalás akkor garantált, ha a szállás és az opcionálisan igényelhető szolgáltatás(ok) díja a foglalástól számított 3 napon belül, de last minute foglalás esetén legkésőbb az érkezés előtt 2 nappal elutalásra kerül. A díj beérkeztével válik a foglalás véglegessé, amelyről visszaigazoló e-mailt és számlát küldünk.

A foglalás díjmentesen lemondható az érkezés előtti 30 napig. 29-15 napon belül az összeg 50%-a, míg 14 nappal a foglalási időpont kezdete előtt a foglalás teljes összege kerül levonásra.

A weboldalon szereplő árak irányárak, forintban értendőek és nem tartalmazzák a helyi idegenforgalmi adót (IFA), melynek mértéke 350 Ft/fő/éjszaka és azt a vendég helyben, készpénzben fizeti meg. A változtatás jogát fenntartjuk. A honlapon található információk és árak tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek. A foglalás minden esetben csak írásos visszaigazolást követően érvényes. Mivel a honlapon kívül egyéb oldalakon is hirdetjük a házat, így előfordulhat, hogy adott időpontban egyszerre ketten is lefoglalják. Ebben az esetben az első foglalás az érvényes.