Aislamiento | luxus faház

Luxus faház

ZALAI DOMBSÁG apró ÉKSZERE PÁRATLAN PANORÁMÁVAL

Talán épp itt érted meg, hogy az élet egy ajándék, ahol mindennél többet ér majd egy békés másodperc!

Aislamiento | luxus faház

Egy igazán különleges, kizárólag 2 fős felnőttbarát szállás, kisállat- és gyermekmentes övezet, feltöltődésre, elvonulásra, igazi kikapcsolódásra vágyó pároknak, alkotóknak, művészeknek, digitális nomádoknak, vagy Neked, aki egyedül élsz. Faházunk a Zalai dombság egy kis ékszere, páratlan, 180 fokos örök panorámával rendelkezik: tiszta időben látható az osztrák és szlovén Alpok is. A ház egy 2200 m²-es lejtős területen helyezkedik el Zalaegerszeg-Egerszeghegyen, parkosított környezetben. A köré ültetett fák idővel lombház hatását fogják eredményezni. Sokszor látogatnak meg minket őzek, rókák, vadnyulak, néha még mókust is lehet látni: közel vagyunk az élőhelyükhöz. A faház két szintes. A telek lejtéséből adódóan az alsó szint egy földpince. A felső szint 56 m², egy légtér fürdővel, nyugati irányba teljes üvegfelülettel: az ágyból is megcsodálhatjátok a naplementét. Az enteriőr kialakításánál fontos szempont volt a kényelem, a minőség, az elegancia, a luxus. Ízlésesen ötvöztük a stílusokat: az industrialt a boho-val, a rusztikust a tropical-lal. Hosszas kutakodás után a nagy múltú olasz Rubelli bársonyait választottuk bútorainkhoz, mely márka a luxus szinonimája. Mivel a fotelek központi elemei a háznak, mindenképpen valami egyedit szerettünk volna! Így esett a választás a francia Lignet Roset luxus pihenőbútoraira, a kultikus kortárs design TOGO-ra, a faházba csempészve ezzel egy parányi ’art de la vivre’ életérzést. Bútoraink többségét egyedileg gyártattuk le, de nem csak a bútoroknál, hanem a kiegészítőknél is fontos szempontunk volt az exkluzivitás. Különleges szobanövényekkel tettük még otthonosabbá a teret. A konyha teljesen felszerelt, hangulatos közös főzésre kiválóan alkalmas.

A hideg estéket bio kandallóval tehetitek még forróbbá, bebújva a super king size méretű paplan alá. A fürdőben egy közel 50 éves fa dézsakádban frissülhettek fel: igazi élmény egy pohár finom borral. Különös hangsúlyt fektettünk a világításra is, hangulatotokhoz és tevékenységetekhez variálhatjátok a meleg fényeket. Szerettek zenét hallgatni? 2 zónás Bose rendszer hangszórói szólnak a ház minden sarkában és a teraszon. Feküdjetek ki a 100 m²-es fa teraszon a babzsákokba, hallgassatok lágy jazz zenét és csak adjátok át magatokat a látványnak! Hidegfront után a felhő szerelmeseinek igazi kánaán a terasz, az égbolt minden nap más arcát mutatja.

Aislamiento | luxus faház

Ha bátrabbak vagytok, és nem féltek a magasságtól, feküdjetek bele a teraszba épített kézi csomózású pihenő hálóba: innen csillagokat nézni a legjobb! Hűvös idő esetén nincs is jobb, mint egy szaunában relaxálni! A ház pinceszintjén kialakítottunk egy mini wellnesst 29 m²-en: finn szauna tusolóval, pihenőhelyiséggel nyújt teljes kikapcsolódást Nektek. Ha úgy érzitek, még vágytok valamire, hogy teljes legyen a pihenésetek, jelezzétek, az egyedi kívánságokban is szívesen segítünk!

Képgaléria

Csak Ti ketten, különleges atmoszféra, meghittség, nyugalom, béke. A hely, ahol a dombok találkoznak a lemenő nappal.