e-bike bérlés

ZALAI ÉLMÉNYEK két KERÉKEN

Szeretnétek felfedezni ezt  a gyönyörű környéket bringával?

Göcsej igazi paradicsom, természeti adottságai kitűnőek egy jó tekeréshez. Számtalan turistaútvonal vár benneteket erdőn-mezőn át, tavak mellett, kis falvak között, állatok társaságában, két fantasztikus KTM e-bike-val, hogy a meredek erdei ösvényeken is olyan tempót tudjatok menni, mint a profi versenyzők. Az igazság az, hogy egy elektromos mountain bike-val a hegyi kerékpározás egy egészen új élmény lesz, még azok számára is, akik átlagon felüli edzettséggel rendelkeznek. Az elektromos rásegítéssel az eddig megmászhatatlannak hitt emelkedőket is meg fogjátok tudni hódítani.

A több fokozatban állítható elektromos rásegítésnek köszönhetően könnyedén, dinamikusan fogtok tekerni még egy hosszú emelkedőre mászás végén is. Ráadásul mire visszaértek a házikóba, nem lesztek teljesen kimerülve. Koronázzátok meg az estét egy frissítő szaunával és így akár minden nap nekivághattok egy új bringatúrának. Persze, ha szerettek küzdeni és kellemesen elfáradni, az sem baj, akkor csak állítsátok a legkisebb fokozatra a rásegítést és indulhat a kaland!

Az aktív pihenést kedvelők számára két KTM e-bike – egy női és egy férfi vázas hegyikerékpár – áll rendelkezésre csomagtáskával szerelve, hogy a legfontosabb dolgokat magatokkal tudjátok vinni, valamint egy-egy bukósisak, hogy mindig biztonságban legyetek.
A bringák a legkorszerűbb, 85 Nm-es nyomatékkal rendelkező Bosch Performance Line CX motorral vannak felszerelve, hogy a rásegítésben ne legyen határ, egyedi élményt nyújtva az e-mountain bike-osoknak. Ha még nem ültél e-bike-on,  az alábbi táblázatban látható, hogy egyes fokozatok mekkora segítséget adnak a pedál tekerése folyamán.

Üzemmód

ECO

TOUR

SPORT

TURBO

Rásegítés

60%

120%

240%

340%

Hatótáv

~ 100 km

~ 75 km

~ 63 km

~ 56 km

Az elektromos kerékpárok bérléséhez kapcsolódó Általános Szerződési Feltételeket az alábbi linkre kattintva olvashatod el:
E-BIKE ÁSZF