blog

Bársony vs. Faház

Blog sorozatunk következő posztja szóljon arról, végül hogyan kerültek színek a házba!

Merthogy a francia, olasz, osztrák luxus chalet-kat nézegetve inkább semlegesebb színeket találtunk: fekete, fehér, bézs, barna, szürke és árnyalatai. És mi ezekből inspirálódtunk először. A kabinoknál már jobban találunk színeket, de visszafogottan még. Szabi jobban hajlott a semlegesebb színek felé, és inkább a kiegészítőkkel gondolt színezni, én imádom a színeket, minden mennyiségben. Egyszer aztán felülkerekedtem, és 2 óriás táska mintasállal tértem haza, amit a Paisley Home-ból hoztam Budapestről. Szuper üzlet: exkluzív bútorszövetek, tapéták, függönyök, szőnyegek, gyönyörűek!
Ekkor már volt pár deszka a falon, megvolt az éjjeli szekrény és a lámpa fölé. És elkezdtük végignézni az anyagokat a deszkákhoz…
Volt egy olyan elképzelésünk, hogy a tropical stílust is belevisszük picit a házba, így ilyen színpalettákat nézegettünk korábban a neten. Kiválasztottuk a nekünk tetsző színeket, és így kerestünk bársonyt is. Ez alapján esett a választásunk a Rubellire. Finom anyag, csodás színek. A Rubelli egy velencei tradicionális manufaktúra, 1858-ban alapították. A Facebookra tettem fel képeket a milanói királyi palota termeiről is, amit a Rubelli anyagaival díszítenek, de több 10 éve az Armani/Casa is kollaborál a Rubellivel, és készítenek közös kollekciót minden évben. Garantált az elegancia. Még egy faházban is.